2009. augusztus 19., szerda

Galéria 9:30-12
12:30-13:30 fotózás a felső szinten ahol a vendégek napoznak, meg medencékben fürödnek. Mindenkire rá kellett rakni egy kivágott mű mentő övet –amit a tengerbe szoktak dobni és kerek. 4 től portré standok felállítása.
6-6:25 vacsora utána étkezdék fotózása közben portré stb.
9:30-tól majd egyedül fotózok egy háttér előtt. Holnap 2 kollegánkat elküldenek más hajóra, az egyikőjük a szobatársam Gábor. Kár, mert jó lett volna egy hajóra továbbmenni. Bár azt lehet tudni, hogy most szombaton még egy ember fog menni. Majd meglátjuk, hogy ki lesz az. A meló amúgy fárasztó, de az tetszik, hogy a többi fotós segít, és mivel az egész csapatmunka így jobban be lehet osztani a dolgokat, illetve mindig ha van valami megoldandó, azt közösen csináljuk. Ilyenek: portré standok kirakása, bejövő áru lecsekkolása, a portré állomások mellé az infó táblát kirakni, vagy pl közösen zárjuk be a galéria standjait.
Most még csak 14:33 van, de szerintem a maihoz már nem írok semmit. Jah igen!!! Fontos infó, hogy ma megkaptam a Crew kártyámat, amire a fizetést rakják majd rá. Ezt utána fel tudom venni a hajón lévő Atm-ből 50 dolláros címletekben ingyen, illetve, ha bármiért szeretnék a hajón fizetni,. Akkor erre is használhatom pl.: hajvágás, pia a crew bar-ban, stb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése