2009. szeptember 11., péntek

A tegnapi nap este voltak még történések. Volt egy áramkimaradás, ami azt jelenti, hogy minden számítógép leállt. Nem volt csak manuális kassza és a gépek csak fél órás késéssel kapcsoltak be. Továbbá a Galéria közelében 2 idősebb vendég hölgy ragadt bent a liftben. Egyik lift sem ment 20 percig. Th a 4. ről a 9-re séta fel le és megint fel. Szuper volt.

Ma reggel 8:30 tól 12-ig galéria,a mit szeretek, mert csak a kártyákat kell lehúzni a gépen és zacskózni a képeket. Ennyi :) Aztán egy remek feladat kajaszünet (12:00-12:30) után: Deck fotózás mű életmentő karikával. Ez azért nehezebb, mert nem olyan könnyű az emberek kezébe nyomni, mint az igazit. Th 12:40-től 14:00 ig kb nyomtam, mert hát a 200 képet teljesíteni kell, akkor is ha nem olyan napos az idő –pl ma elég kevesen voltak a fedélzeten- de hát ez van. Most fáradtan fetrengek a kabinomban. Lassan megyek is aludni, mert 4-től 5-ig galéria, utána meg fotózás. És az 5 napos crúz során a második, harmadik és utolsó nap megyünk kajáldát fotózni. Th változatos lesz az este. Th bye

Egy kép a fotós haverokról:

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Bejön ez a hirdetett napi 10-12 óra meló szünetekkel, vagy ez teljesen rapszódikus? Azt olvastam, h a Carnival ad gépet, asszem Nokia D300 vagy ilyesmi - igaz ez?
    Üdv.
    Ági

    VálaszTörlés
  2. Szia! Hozzá kell szokni, mert az eslő 2 hét halál, de utána bele lehet jönni. Ad gépet
    Vagy Nikon D300+metz fz5 vagy olympus e-1 én pl ezzel dolgozom. csáó

    VálaszTörlés